Over ons

Stichting Lokale Omroep Steenbergen (SLOS)

De SLOS staat midden in de samenleving. De SLOS is er voor iedereen, van jong tot oud!

Bekijk het maar……

Alles wat je interesseert kun je zien op SLOS TV. Je kunt ons tegenkomen bij vele activiteiten in de stad Steenbergen of de in de kernen Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Kruisland, Welberg en De Heen, zoals b.v. de Kleine Tour, carnaval, wielrennen, concerten, exposities, beachvolleybaltoernooien, braderieën, markten, etc. Ook kunt u talkshows en documentaires uit onze regio bekijken.Sommige programma’s worden live uitgezonden, andere zijn in de studio of op locatie opgenomen.
U kunt bij ons alle gemeenteraadsvergaderingen live volgen. Wnneer er geen programma’s worden uitgezonden toont de tekstcarrousel (kabelkrant) statitische pagina;s met informatie, foto’s en korte filmpjes.

Music was my first love and it will be my last.

Deze slogan is echt van toepassing op onze radio-vrijwilligers. Zij zijn vaak al jaren vol vuur bezig met muziek. Zij zijn bekend met de mystiek van radio maken.
Leg je oren te luister en stem af op oude hits, country, jazz, easy listening, klassiek, pop, hard(rock ), etc. Ook voor informatie, zoals nieuws, verkeersinformatie en interviews kun je op ons afstemmen.

Een (ogen)blikje

In een oogopslag kun je op onze kabelkrant alles zien wat er speelt in onze gemeente, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en filmpjes. Kijk 24/7 naar deze informatie voorziening.
Is uw festiviteit of activiteit iets wat in het oog springt? Stuur het aan ons door via tvkrant@slos.nl en wij maken er melding van op de kabelkrant.

Ik wil ook bij SLOS iets gaan doen.

Vrijwilliger worden ? Hartelijk welkom is iedereen van jong tot oud. Meld je aan, je bent van harte welkom in ons enthousiaste team.

Verder dan ogen en oren reiken.

Dankzij de huidige technische mogelijkheden zijn we “all over the world” te volgen. De SLOS neem je dus mee.

Reclame

De SLOS zendt via verschillende mediakanalen radio- televisie- en TV-krant programma’s uit. Daarop worden ook reclameboodschappen uitgezonden in de vorm van radiospots, dia’s of audiovisuele beelden. Aangezien de SLOS programma’s in heel westelijk Noord-Brabant te ontvangen zijn is het bereik heel groot en dus is het interessant voor ondernemers om via onze media te adverteren.
Bereik meer dan 200.000 potentiële kijkers en luisteraars door uw advertentie in te zetten op SLOS TV of SLOS Radio. Neem vandaag nog contact op met onze afdeling reclame voor de gunstige tarieven.