Over ons

Stichting Lokale Omroep Steenbergen

Afgekort SLOS staat midden in de samenleving. De SLOS is er voor iedereen, van jong tot oud!

Bekijk het maar……

Alles wat je interesseert kun je gaan zien op SLOS TV. Je kunt ons tegenkomen bij vele festiviteiten in de stad, of de kernen, zoals b.v. de kleine tour, carnaval, wielrennen, concerten, exposities, beachvolleybaltoernooien, braderieën, markten, etc. Ook stemt u af op talkshows en documentaires uit onze regio.
U kunt bij ons alle gemeenteraadsvergaderingen live volgen.

Music was my first love and it will be my last.

Deze slogan is echt van toepassing op onze radio-vrijwilligers. Zij zijn vaak al jaren vol vuur bezig met muziek. Zij zijn bekend met de mystiek van radio maken.
Leg je oren te luister en stem af op oude hits, country, jazz, easy listening, klassiek, pop, hard(rock ), etc. Ook voor informatie, zoals nieuws, verkeersinformatie en interviews kun je op ons afstemmen.

Een (ogen)blikje

In een oogopslag kun je op onze kabelkrant alles zien wat er speelt in onze gemeente, rijkelijk geïllustreerd met foto’s en filmpjes. Kijk 24/7 naar deze informatie voorziening.
Is uw festiviteit of activiteit iets wat in het oog springt? Stuur het aan ons door en wij maken er melding van op de kabelkrant.

Ik wil ook bij SLOS iets gaan doen.

Vrijwilliger worden ? Hartelijk welkom is iedereen van jong tot oud. Meld je aan, je bent van harte welkom in ons enthousiaste team.

Verder dan ogen en oren reiken.

Dankzij de huidige technische mogelijkheden zijn we “all over the world” te volgen. De SLOS neem je dus mee.

Waar is de SLOS te vinden?

De SLOS is in heel de gemeente Steenbergen en ver daar buiten te bereiken via allerlei kanalen.

Digitaal

TV:
Ziggo: Kanaal 41
KPN: Kanaal 1402
Delta: Kanaal 804
Caiway: Kanaal 12
Tele2: Zie het menu van de digitale ontvanger
Overige providers: Zie de website van de provider

Radio:
Ziggo: Kanaal 916 (bij sommige ontvangers 1916)
KPN: Kanaal 1102
Delta: Kanaal 854
Caiway: Kanaal 968
Tele2: Zie het menu van de digitale ontvanger
Overige providers: Zie de website van de provider

Digitaal zijn we te bekijken en beluisteren via Ziggo, KPN, Telfort, XS4All, XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte, Lybrandt, Solcon, T-Mobile Thuis en TELE2. Ziggo zendt uit op kanaal 41 voor tv en kanaal 916 voor de radio. Bij KPN (in alle varianten) kun je ons vinden op kanaal 1402 (tv) en kanaal 1102 (radio). Kijk voor de actuele kanalen van de andere aanbieders op de website van jouw eigen provider.

Stream

SLOS is uiteraard ook wereldwijd te bekijken en beluisteren via internet. Surf hiervoor gewoon naar de website en klik de radio of tv stream aan. Zo kun je SLOS meenemen naar elke gewenste locatie!

Reclame

De SLOS zendt via verschillende mediakanalen radio- televisie- en TV-krant programma’s uit. Daarop worden ook reclameboodschappen uitgezonden in de vorm van radiospots, dia’s of audiovisuele beelden. Aangezien de SLOS programma’s in heel westelijk Noord-Brabant te ontvangen zijn is het bereik heel groot en dus is het interessant voor ondernemers om via onze media te adverteren.

Bereik meer dan 200.000 potentiële kijkers en luisteraars door uw advertentie in te zetten op SLOS TV of SLOS Radio. Neem vandaag nog contact op met onze afdeling reclame voor de gunstige tarieven.

Programmamakers

Hilde Jans

Talkshows TV

Krista Looijesteijn

Interviewer TV

Sieb Martens

Interviewer TV

Mark van den Broek

Programmamaker TV

Richard Korb

Programmamaker TV

Onno van der Linden

Programmamaker Radio

Robert Catsburg

Programmamaker Radio

Gerard Baten

Programmamaker Radio

John Huijsmans

Programmamaker Radio

Redactie

Peter van Langerak

Hoofdredacteur TV

Lydia Reiners

Redactie Kabelkrant

Bestuursleden

Theo van Es

Voorzitter / Penningmeester

Hakim Tampoebolon

Secretaris