Kerken

De SLOS zendt een drietal kerkdiensten uit:

  • van de RK Sint Annaparochie de mis die op zaterdag om 17.00 in de Gummaruskerk in Steenbergen wordt gevierd. De beelden en het geluid worden live naar het YouTube kanaal van de Gummarus gestreamd en door de SLOS uitgezonden via de kabel.

  • van de Gereformeerde kerk in Dinteloord de dienst die op zondagmorgen om 10.00 wordt gehouden in de Gereformeerde kerk in Dinteloord. het geluid (dus geen beelden) wordt door de kerk rechtstreeks gestreamd naar de Kerkomroep. De SLOS neemt dit over in de radiouitzending via internet. De radiouitzending wordt ook gebruikt als achtergrond bij de kabelkrant, dus is de dienst ook via de TV te beluisteren (via de kabel).

  • van de Hervormde Kerk in Dinteloord de dienst die op zondagmorgen om 10.00 wordt gehouden in de Hervormde kerk in Dinteloord. De opanme hiervan wordt op donderdagmorgen om 10.00 uur uitgezonden in de radiouitzending via internet. De radiouitzending wordt ook gebruikt als achtergrond bij de kabelkrant, dus is de dienst ook via de TV te beluisteren (via de kabel).